Antena Căutare

O tânără cântăreață i-a dat palpitații lui Dani Oțil! Declarația acesteia l-a uimit! "...cred că suntem pe aceesi lungime de undă!"

Cântăreața Georgiana Marina, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a mărturisit, în direct,că are ceva în comun cu Dani Oțil.

Răzvan și Dani aruncă un ochi la câteva poze cu splendida Georgiana Marina și îi trec toate transpirațiile: "Nu mai trimiteți fotografii! Să nu mai lăsați telefonul pe mâna prezentatorilor că ... știi ce se întâmplă!? Pffai de mine!!", spune Dani Oțil cu admirație!

Prezentatorul a început o mică discuție în care a adus vorba de căsătorie, iar Georgiana a dat o replică care i-a făcut inima lui Dani să o ia razna!

"La faza cu căsătoritul cred că suntem pe aceesi lungime de undă!", spune tânăra cântăreață, lăsând să se înțeleagă ceva mai mult.

Dani o privește cu uimire, însă imediat Georgiana adaugă: "Adică, nu vreau să mă mărit, încă!"

Dani a respirat de ușurare: "Aaaaa, m-am liniștit!"

Georgiana Marina prezintă piesa "Ție, lume dragă-ți cânt!", la care a colaborat cu Orchestra Națională "Lăutarii" din Chișinău, dirijată de Nicolae Botgros.

Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători? Nutriționistul Ruxandra Pleșea ne dă cele mai bune sfaturi... Meteo: Mijlocul săptămânii aduce vreme în general închisă în majoritatea zonelor țării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x