Antena Căutare

Minunea neștiută pe care Sfânta Cuvioasă Parascheva a făcut-o în București! „După ce au fost aduse moaștele ei în Capitală, s-a întâmplat!”

Sfânta Cuvioasă Parascheva a făcut o minune în București, atunci când moaștele ei au fost aduse special pentru a fi rezolvată o problemă importantă a Capitalei.

Sfânta Cuvioasă Parascheva a făcut o minune în București, atunci când moaștele ei au fost aduse special pentru a fi rezolvată o problemă importantă a Capitalei.

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani", a vorbit cu părintele Visarion Alexa despre semnificatia zilei de 14 octombrie, Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Părintele Visarion Alexa a dezvăluit că în București, moaștele Sfintei Parascheva au făcut o minune.

Cuvioasa Parascheva, cunoscută și sub numele de Paraschiva, este o sfântă venerată în Biserica Ortodoxă Română și în alte biserici de rit oriental, sfânta patroană a Moldovei.

„Puțini știu că racla Sfintei Cuvioase Parascheva a vizitat Bucureștiul în urmă cu câteva decenii. A fost un pelerinaj prin întreaga Capital. Racla a poposit la MĂNĂSTIREA Ciorogârla, unde a stat o perioadă. Au fost aduse moaștele ei pentru că în București nu ploua, era secetă. Minunea s-a produs”, a spus părintele Visarion Alexa.

Mai multe detaili despre Sfânta Cuvioasă Parascheva sunt disponibile în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Nu mai ești în pas cu muzica? Cătălin Oprişan te pune la curent cu tot ce e nou! Așa ceva NU există! „La început am crez... Mario Fresh, concurent în cel de-al treilea sezon „Asia Express”, dezvăluiri în direct! „Eu și Alex Velea o să câștigăm”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x