Naomi cântă primul său colind în limba română, alături de Florin Ristei. Vezi interpretarea de excepție a celor doi artiști

Florin Ristei a introdus-o pe iubita sa în spiritul sărbătorilor de iarnă românești. Cei doi au cântat în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani colindul "Florile Dalbe", iar Naomi Hedman a reușit o interpretare de excepție în limba română.

Naomi cântă primul său colind în limba română, alături de Florin Ristei. Vezi interpretarea de excepție a celor doi artiști

Interpretarea fostei concurente de la X Factor a adus aplauze în platoul matinalilor. Se pare că Naomi are un accent destul de bun în limba română și reuștește să impresioneze prin talentul său muzical.

Cântăreața a strălucit în paltoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta a îmbrăcat o rochie scurtă din paiete la care a asortat o pereche de tocuri negre, ce au completat întreg outfit-ul.

După ce au încheiat momentul artistic, cei doi s-au pus la vorbă cu Răzvan și Dani, care au avut o serie de întrebări pentru proaspătul cuplu. Printre primele curiozități s-au numărat cele despre cum s-a integrat Naomi în familia lui Florin Ristei.

Tânăra a fost încântată să-i cunoască mama și s-a declarat mulțumită de mâncarea pe care aceasta o gătește.

Mai mult, Naomi vorbește și despre procesul ei de învățare a limbii române și ne dezvăluie că unul dintre cele mai grele cuvinte din limba română i se pare "mămuca". Acesteia îi place foarte mult mâncarea românească și este încântată de cluburile și de plajele din țară.

Citește și: X Factor 2020. Naomi Hedman, apariția care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Este greu de uitat momentul ei din Bootcamp

Interviu exclusiv. Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman

Dragostea lor a luat naștere pe platourile X Factor, însă fără ca niciunul să cunoască ce sentimente nutrește celălalt. Și-au luat inima în dinți abia după etapa de Bootcamp, atunci când Naomi nu a reușit să ocupe unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție de mentorul său, Delia.

De acolo, relația lor a evoluat în bine. Au decis să-și dea o șansă și nu regretă faptul că nu au ”furat startul”.

Citește și: Naomi Hedman, pictorial fierbinte în lenjerie intimă. Cum s-a lăsat fotografiată iubita top-model a lui Florin Ristei

Ba mai mult, Ristei a dus-o pe Naomi să-i cunoască mama: ”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”

"Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Întrebat cum a primit publicul vestea, fostul câștigător al concursului X Factor România a explicat că a primit multe mesaje frumoase de la prieteni și cei care-l admiră ca artist și om.

"Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori", a completat cântărețul.

Și, dacă în plan personal, lucrurile merg foarte bine între Florin și Naomi, cei doi nu exclud posibilitatea unei viitoare colaborări artistice.

Citește și: Poza cu Naomi Hedman care i-a încântat pe fanii lui Florin Ristei: "Doi copii obraznici". Cum s-au lăsat fotografiați

"Dacă reușim să facem ceva mișto, eu zic că da”, spune solistul trupei Freestay.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Naomi Hedman iubește tot ce ține de fashion și chiar activează în domeniul modei. Ea este un fotomodel apreciat și a semnat contracte în timpul petrecut în România.

Ultimele știri