Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Cătălin Scărlătescu, cel mai tare joc de petreceri! Cum stă treaba cu Ruleta bucătarului?

 

Chef Cătălin Scărlătescu a venit în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să dezvăluie mai multe despre celebrul Festival al Scoicilor, dar a ajuns să ia parte la un joc de zile mari!

 Acesta, alături de matinali și de fetele din platoul "Neatza cu Răzvan și Dani" au jucat "Ruleta Bucătarului", o confruntare extrem de palpitantă!

Regulile jocului "Ruleta Bucătarului" sunt foarte simple: concurenții trebuie să ghicească ce lichid conține paharul ce le pică la ruletă. 

În ce măsură celebrul Cătălin Scărlătescu a ghicit mai bine decât simpaticii matinali? Află totul urmărind clipul video de mai sus din Neatza cu Răzvan și Dani!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI