Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu anunță ce se întâmplă la Festivalul Scoicilor 2019!

Chef Cătălin Scarlatescu, invitat în platoul "Neatza cu Răzvan și Dani", anunță cum va fi cea de-a patra ediție a Festivalul Scoicilor!

Chef Cătălin Scarlatescu, invitat în platoul "Neatza cu Răzvan și Dani", anunță cum va fi cea de-a patra ediție a Festivalul Scoicilor!

Evenimentul va avea loc în Constanța, în Piață Ovidiu, de joi până duminică, între 16 și 19 mai 2019.

Chef Cătălin Scărlătescu, juratul emisiunii Chefi la cuțite, continuă tradiția celui mai drag eveniment al său și promite că toți cei care îi vor trece pragul săptămâna viitoare vor avea parte de nenumărate surprize!

Festivalul Scoicilor este festivalul meu de suflet, pentru că eu la mare am crescut. E deja al patrulea an în care îl organizăm la Constanța și al șaselea an de când există, pentru că doi ani l-am organizat în Balotești. Anul trecut am avut o surpriză fantastică, am întâlnit nenumărați oameni care au venit din cele mai îndepărtate colțuri ale țării ca să mănânce la festival. Mie nu îmi vine să cred câteodată că în patru ani de zile în care organizez evenimentul în Piața Ovidiu a luat o asemenea amploare. În tot acest timp am descoperit că mâncarea bună este cea care aduce oamenii împreună, indiferent de vârstă, preocupări, indiferent de zonă”, spune Cătălin Scărlătescu.

Să n-ai încredere, maică, în rude! Ce se întâmplă când rogi familia să fie atentă? „Văleu, l-am pierdut pe Costeluș al n... Rețetă ieftină, care iese din prima! Cum se face cea mai bună supă cremă de linte, în stil oriental...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x