Antena Căutare

Iubești? Atunci nu rata cea mai tare piesă a momentului! Vei fredona mereu versurile piesei „Mi-e dor de tine”

Trupa Vunk și Anastasia Sandu au venit la emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani" ca să anunțe că au lansat singel-ul "Mi-e dor de ține", piesa de care te vei îndrăgosti instant!

Trupa Vunk și Anastasia Sandu au venit la emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani" ca să anunțe că au lansat singel-ul "Mi-e dor de ține", piesa de care te vei îndrăgosti instant!

"Mi-e dor de ține" este primul single de pe viitorul album Vunk care se va lansa în toamna și este compus de Cornel Ilie, liderul trupei!

Mulți ne putem regăsi în versurile melodiei, dar nici videoclipul nu trebuie ratat, căci acesta prezintă modul în care ne confruntăm cu teama de a ne trăi emoțiile în realitate.

Tot în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani am aflat și că solistul Cornel Ilie va deveni tătic pentru a doua oară în această vară! Ce alte detalii au mai ieșit la iveală?

Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Atenție, părinți! O super idee de cadou pentru Ziua Copilului! Gașca Zurli pregătește un super show... Copilul tău face crize de nervi? Iată metoda prin care îl poți liniști instant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x