Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani, 17 septembrie 2024. Rețeta lui Nicolai Tand de coaste de porc cu porumb. Care sunt ingredientele

Telespectatorii au putut vedea modul de preparare al unei rețete savuroase în ediția de marți, 17 septembrie 2024, din Neatza cu Răzvan și Dani. Nicolai Tand a decis să încânte papilele gustative ale colegilor de platou cu coaste de porc cu porumb. În rândurile de mai jos puteți afla ingredientele necesare și modul de preparare.

Galerie
Telespectatorii au putut vedea modul de preparare al unei rețete savuroase în ediția de marți, 17 septembrie 2024, din Neatza cu Răzvan și Dani | Antena 1

Încă de la primele ore ale dimineții, Nicolai Tand a luat cu asalt bucătăria de la Neatza cu Răzvan și Dani. De data aceasta, chef-ul s-a gândit să le facă poftă telespectatorilor cu un preparat delicios.

În ediția de marți, 17 septembrie 2024, bucătarul a gătit o rețetă spectaculoasă de coaste de porc cu porumb, inspirată de produse de calitate din magazinele PENNY. De asemenea, Nicolai Tand demonstrează încă o dată că ingredientele de calitate și proaspete, alese cu grijă, pot transforma o cină obișnuită într-o experiență culinară memorabilă.

„Dimineață am fost în magazinele PENNY pentru a cumpăra carne proaspăta și de calitate de la măcelarii cu expertiză… Azi vă gătesc coaste de porc cu porumb, un preparat care te duce cu gândul la filmele americane de prin sudul țării…”, i-a explicat Nicolai Tand lui Răzvan Simion.

În acest preparat suculent și delicios, coastele fragede de porc sunt completate perfect de porumbul savuros. Ingredientul vedetă din rețetă se găsește ușor la măcelăriile PENNY, unde toate produsele sunt recunoscute pentru prospețimea și gustul lor autentic.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani, 2 iulie. Rețeta savuroasă a lui Nicolai Tand pentru pui cu sos chimichurri

Orice pasionat de bucătărie are ocazia de a experimenta acasă preparate senzaționale cu ajutorul măcelarilor de la PENNY.

„Am știut instant că vreau să cumpăr coastele de porc astăzi. Așa că, le-am cerut detalii măcelarilor despre proveniența cărnii și prospețimea ei și am fost total convins. La măcelăriile PENNY găsești variante pe gustul fiecăruia. Tot ce trebuie să faci este: să găsești cel mai apropiat magazin PENNY de lângă casa ta, care are și măcelărie. E simplu de tot... intrați pe site-ul PENNY și găsiți o hartă cu magazinele din orașul vostru. Intrați acum pe www.penny.ro/macelarii și vedeți care e cea mai apropiată măcelărie.

Rețeta lui Nicolai Tand de coaste de porc cu porumb. Ingrediente și modul de preparare

Nicolai Tand a explicat pas cu pas cum fiecare ingredient, de la condimentele alese la carnea fragedă, joacă un rol esențial în a obține un rezultat demn de un restaurant de top. Iar cu toate acestea, magazinele PENNY se mândresc cu gamă variată de produse ideale pentru mesele în familie sau pentru ocazii speciale.

Ingrediente rețetă coaste de porc cu porumb

Iată care sunt ingredientele necesare pentru rețeta lui Nicolai Tand de coaste de porc cu porumb. Bucătarul a achiziționat carnea proaspătă de la măcelării cu expertiză.

• 1kg coaste de porc;

• 1kg cartofi noi;

• 1kg porumb proaspăt (știulete);

• 500g morcovi;

• 1 legătură pătrunjel;

• 1 căpățână usturoi;

• 1 borcan de miere (250g);

• 1 plic ghimbir pudră;

• 1 plic usturoi pudră;

• Ketchup;

• Boia dulce;

• Sare, piper.

Mod de preparare rețetă coaste de porc cu porumb

Pentru început, coastele de porc se condimentează cu sare, piper, boia, miere, ghimbir pudră, usturoi pudră și ketchup. Se pun în hârtie de copt, iar pe dinafară se împachetează în folie de aluminiu, ca să se gătească slow cooked în papiotă.

Mai apoi, se bagă coastele în cuptorul preîncălzit la 140 de grade și se lasă în cuptor, la aceeași temperatură, pentru 2 ore. De altfel, cartofii noi se fierb împreună cu știuleții de porumb tăiați în 3, 4 bucăți și, când sunt gata, se amestecă cu carnea și sosul.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani, 4 iunie. Rețetă ușoară de frigărui de porc pentru a impresiona orice prieten la grătar

Pentru mai multe detalii despre rețeta de coaste de porc cu porumb urmăriți materialul video de mai sus. Poftă bună!

Florin Ristei, la un pas să nu mai poată intra în propria mașină: „Am pățit vara asta”. Cu DIGI putea evita incidentul... Mane Vociu, roast savuros de ziua de naștere a lui Cuza, în platoul Neatza. Ce a putut să spună despre Ramona, în direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x