- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Chef Nicolai Tand a scos asul din buzunar în ediția de pe 4 iunie 2024 din Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul a trecut pe la măcelăria Penny pentru a cumpăra carne proaspătă. Cu ajutorul acesteia va face cel mai savuros și simplu preparat.
Telespectatorii și Răzvan Simion au așteptat cu nerăbdare să vadă ce ingrediente ascunde chef Nicolai Tand în pungile de Penny. Pentru astăzi, acesta a decis să-i încânte pe oamenii de acasă cu o rețetă ușoară de frigărui de porc.
Primul lucru pe care chef Nicolai Tand l-a scos din sacoșă a fost franzela românească. Pâinea nu lipsește niciodată de pe masa românului, mai ales la grătar.
Pentru că a venit vara, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a decis să le dea o idee de un preparat sănătos și simplu telespectatorilor. Rețeta de frigărui de porc ar putea să impresioneze orice prieten sau membru al familiei.
Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani, 28 mai. Rețeta simplă și delicioasă de Smash Burger care îți lasă gura apă
Chef Nicolai Tand a specificat că este foarte importantă calitatea cărnii. O carne bună face o mâncare bună și gustoasă.
Tot de la Penny, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a mai cumpărat legume și pâine. De altfel, piesa de rezistență a rețetei de astăzi este carnea de porc proaspătă și gustoasă, așa cum se găsește în fiecare magazin Penny.
Chef Nicolai Tand s-a gândit să facă și o salată de sezon savuroasă. Nimeni nu ar putea să refuze așa ceva lângă un grătar.
Ingrediente pentru rețeta de frigărui de porc a lui chef Nicolai Tand
Pentru rețeta de frigărui de porc, chef Nicolai Tand a cumpărat de la Penny următoarele ingrediente:
- Ceafă de porc,
- Ceapă,
- Ulei de floarea soarelui,
- Lămâie,
- Salată verde,
- Pătrunjel,
- Mărar,
- Ridichi,
- Franzelă proaspătă.
Modul de preparare al rețetei de frigărui de porc
Pentru început se taie ceafa de porc grosier și se condimentează cu sare, piper, ulei de floarea soarelui și ceapă tăiată julienne.
Este important să se lase carnea la marinat 2 ore pentru a-i da un gust aparte atunci când va fi pusă la gătit. Carnea se prăjește la tigaie și după ce este gătită, se prăjesc feliile de pâine. De pe masă nu trebuie să lipească garnitura, o salată delicioasă din salată verde, pătrunjel, mărar, ridichi, lămâie, ulei de floarea soarelui, sare și piper.
Acestea se poate servi și cu niște cartofi noi prăjiți, însă salată este foarte potrivită, mai ales că acum este vară și avem ocazia să ne bucurăm din plin de verdețuri și de legume cu gust.
Rețeta de frigărui de porc este foarte simplă. Oricine poate să facă atunci când își dorește să își încânte papilele gustative cu un preparat pe măsura așteptărilor. Tot ce trebuie să faceți este să treceți prin magazinele Penny pentru a vă aproviziona cu cea mai proaspătă carne de la măcelărie.