Nicolai Tand a pregătit o surpriză culinară pentru telespectatori în ediția din 30 mai 2023 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.
Înainte de a se apuca de bucătărit, chef-ul a dezvăluit că cei doi copii ai săi adoră mâncarea asiatică și, astfel, s-a gândit să îi surprindă pe români cu un preparat numai bun pentru minivacanța de Rusalii și care, la el acasă, se bucură deja de un real succes.
„E clar, lui Nicolai îi place să meargă la cumpărături. Văd și azi plasele de la PENNY, așa că întrebarea vine firesc: ce ne pregătești?”, a întrebat Dani Oțil, iar Nicolai Tand a răspuns: „Mă gândeam că urmează o minivacanță, îi sărbătorim pe cei mici de 1 iunie, dar și Rusaliile, așa că merităm să ne bucurăm de un preparat foarte gustos, plin de savoare și arome, dar și simplu de făcut: Porc caramelizat cu orez.”
Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru Porc caramelizat cu orez
Nicolai Tand s-a aprovizionat și de această dată de la PENNY, care are măcelărie proprie în locațiile sale, cu carne proaspătă, dar și angajați binevoitori, cu care să te poți consulta atunci când nu știi ce să mai cumperi:
„Am început cu alegerea cărnii perfecte – proaspătă și în cantitatea ideală și de aceea m-am oprit la PENNY, unde știam că o să găsesc o măcelarie adevărată. În măcelăriile PENNY găsești carne de porc, pasăre și vită ca să le combini cum vrei tu în mâncăruri delicioase. Când vine vorba de carne, un lucru e clar: trebuie să fie proaspătă. Prospețimea dă gustul, textura și savoarea. Iar când vine vorba de prospețime, nimic nu bate o măcelărie adevărată. Daca mai pui după tejghea un măcelar darnic cu secretele meseriei, atunci succesul e garantat!”, a explicat Nicolai Tand în ediția din 30 mai 2023.
Pentru mai multe detalii, puteți accesa www.penny.ro/macelarii, unde veți găsi locațiile PENNY care dispun de acest serviciu.
Rețeta pentru Porc caramelizat cu orez
Ingrediente:
- Pulpă de porc;
- Ghimbir;
- Ceapă verde;
- Ceapă albă;
- Orez;
- Sosuri;
Mod de preparare:
„O să tai pulpa de porc foarte subțire, o pun cu zahăr și o caramelizez. (...) Avem ceapă verde, ceapă normală, ghimbir pentru aromă, niște sosuri, ceapă verde pun pe deasupra ca să fie de decor și e și foarte gustoasă! O să fac și un orez. O să facem o mâncare echilibrată în care nu am numai carne, ci am o farfurie rotundă, cu de toate.”, a mai precizat chef Nicolai Tand.
Neatza cu Răzvan și Dani, 23 mai 2023. Rețetă de paste cu pui în sos alb delicios, marca chef Nicolai Tand. De unde luăm... Super Neatza, 31 mai 2023. Rețeta unui Cold Brew perfect cu care să îi surprinzi pe apropiați în zilele călduroase de va...