Antena Căutare

Cuscrele s-au luat la bătaie, chiar în timpul nunții! Gestul complet neașteptat făcut de mireasă

Nunțile sunt mereu un spectacol cu adevărat special și greu de uitat, doar că un clip video apărut recent pe internet arată ce se poate întâmpla în Rusia!

Cătălăn Oprișan ne-a făcut dimineața mai frumoasă și mi amuzantă după ce ne-a arătat cum stă treaba la o nuntă din Rusia, atunci când cuscrele se iau la ceartă.

Din ceea ce se vede în filmare, bărbații sunt mult prea „frânți” de bătălia cu alcoolul, așa că asistă oarecum pasivi la haosul din jur. Femeile, în schimb, au alte planuri!

Supărate nevoie mare, cuscrele s-au luat la harță, totul sub atenta supraveghere a miresei, care nu și-a ieșit din atribuții. Chiar dacă în jurul ei se desfășura o adevărată luptă, tânăra a lăsat „spectacolul” să se desfășoare și și-a văzut liniștită de aruncat buchetul cu flori!

Clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral, stârnind hohote de râs. Încă o dată ne convingem de faptul că nimic nu este imposibil în Rusia!

Urmărește materialul prezentat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, ca să te amuzi copios!

Ce trebuie să ştii despre varicelă - una dintre cele mai frecvente boli ale copilăriei... Românii fac haz de necaz! Cum ar arăta bateria de cadă marca Radet! Promite o sănătate de fier!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x