Antena Căutare

Românii fac haz de necaz! Cum ar arăta bateria de cadă marca Radet! Promite o sănătate de fier!

Și în acest an, fruntaș la glumele făcute de bucureșteni a fost și încă este Radet-ul, pentru numeroasele situații în care oamenii s-au confruntat cu lipsa apei calde în locuințe.

De data aceasta, simpaticul Cătălin Oprișan a venit în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să ne prezinte cum ar arăta o baterie de cadă marca Radet! Prevăzută cu doi robineți, aceasta „promite” doar dușuri reci, pentru o sănătate de fier!

Imaginea a ajuns pe internet și a făcut senzație, devenind imediat virală. Bateria de cadă marca Radet este, de fapt, o glumă prin care este ironizată situația românilor, care s-au confruntat și în această iarnă cu numeroase probleme.

Dar acest lucru nu ne oprește să fim un popor care știe să facă haz de necaz! Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi și tu cum stă treaba cu bateria de cadă marca Radet!

Cuscrele s-au luat la bătaie, chiar în timpul nunții! Gestul complet neașteptat făcut de mireasă... Atenție, părinți! Căutăm miniRăzvan și miniDani, pentru un concurs de zile mari! Unde îți poți înscrie copilul...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x