Antena Căutare

Pentru Adriana și mama ei, secretul murăturilor perfecte se moștenește: „Este rețeta bunicii, simplă, dar foarte, foarte gustoasă!”

„Neatza cu Răzvan și Dani” caută cele mai bune gospodine în materie de murături. Adriana a trimis un mesaj simplu și de mare impact, ce nu putea rămâne neverificat: „Eu am rețeta perfectă”.

„Neatza cu Răzvan și Dani” caută cele mai bune gospodine în materie de murături. Adriana a trimis un mesaj simplu și de mare impact, ce nu putea rămâne neverificat: „Eu am rețeta perfectă”.

De pe terasa casei din Vălenii de munte, Prahova, Adriana ne-a povestit că pune murături, an de an, împreună cu mama sa, respectând o „rețetă simplă, dar foarte, foarte gustoasă”, învățată de la bunica ei.

Care este secretul murăturilor Adrianei, în materialul video de mai sus!

Înscrie-te pe pagina de Facebook a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” cu o poză cu tine, murăturile tale geniale și mesajul „Eu am rețeta perfectă!” și trimite un mesaj privat cu numărul de telefon la care te putem suna!

„Flacăra” lui Adrian Păunescu arde și acum. Pe 1 noiembrie, fiul marelui poet, Andrei, ne invită la spectacolul „Cenaclu... Ziua internațională a întrebărilor stupide. Ramona Olaru: Unde se duc muștele iarna?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x