Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Un videoclip ca o poveste! O moldoveancă ne arată frumusețile din România! Adriana Rusu, clip spectaculos pentru piesa „Du-mă”

Neatza cu Răzvan și Dani. Adriana Rusu este din Republica Moldova, dar spune că se simte ca acasă în...Maramureș! Artista a lansat videoclipul piesei „Du-mă”, un omagiu adus peisajelor inedite din România.

Neatza cu Răzvan și Dani. Adriana Rusu este din Republica Moldova, dar spune că se simte ca acasă în...Maramureș! Artista a lansat videoclipul piesei „Du-mă”, un omagiu adus peisajelor inedite din România.

„Du-mă” are un videoclip de poveste! Filmat la Lacul Iezer, Pădurea Iza Izvor și Cascada din Munții Rodnei, materialul de trei minute este absolut spectaculos și va fi inclus într-un proiect de promovare a zonei.

Născută și crescută în Republica Moldova, Adriana Rusu a îmbrățișat cultura și tradițiile românești odată ce s-a mutat în Iași și apoi în București. Artista a debutat în anul 2007, cu piesa „Noi Doi”, lansată în colaborare cu Tataee de la B.U.G. Mafia.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro