Antena Căutare

Alertă! Aer polar și ninsori peste România, în această săptămână! Ce anunță meteorologii

După ce ne-am bucurat de o lună octombrie extrem de caldă iată că vremea se schimbă radical în România și meteorologii anunță ninsori și temperaturi cu zece grade mai mici!

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a transmis în direct de la Administrația Națională de Meteorologie ultimele informații legate de starea vremii și despre când vin ninsorile în România!

Specialiștii au anunțat când vin ninsorile. Astfel, am aflat de la Gabriela Băncilă, șefa centrului de prognoză ANM, că vremea pentru următoarea perioadă se anunță a fi una cât se poate de surprinzătoare, căci schimbările sunt radicale.

Vin ninsorile și ninsorile vor ajunge foarte repede în țara noastră. După o lună octombrie foarte caldă sfârșim printr-o răcire semnificativă a vremii. În următoarele 24-48 de ore vom ajunge să vorbim despre o vreme extrem de rece, raportându-ne la perioada din an la care ne aflăm.

Trecerea de la foarte cald la foarte rece se va concretiza printr-un stres termic pentru organism. Lucrurile vor fi în crescendo: sisteme noroase ce vor transforma ploile în lapoviță și ninsoare, în zonele de munte.

Când vin ninsorile, conform prognozei meteo? Odată cu avansul de masă de aer rece se va instala deasupra Europei Nordice dar va avansa foarte repede, motiv pentru care până joi seară, numeroase țări (inclusiv România) vor sta sub efectele acestei mase de aer rece. Va determina apariția ninsorilor în zona de munte (...) Temperaturile vor fi temperaturi extrem de scăzute în toate zonele din România, căci joi la amiază nu o să fie mai mult de câteva grade, iar vântul va amplifica senzația de rece. Totuși este vorba despre un episod de scurtă durată, căci vremea se va încălzi iar săptămâna viitoare”, anunță Gabriela Băncilă.

Antrenament periculos de sexy la Neatza! Diana Stejereanu l-a uluit pe Dani: „Nu mă pot uita în ochii tăi...”... Atenție, femei! Ce culori de păr se poartă în 2020! Două dintre ele sunt doar pentru curajoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x