Antena Căutare

Antrenament periculos de sexy la Neatza! Diana Stejereanu l-a uluit pe Dani: „Nu mă pot uita în ochii tăi...”

Diana Stejereanu a avut parte de un weekend de senzație, dar acest lucru nu a obosit-o, așa că a venit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani pentru a arăta care sunt cele mai eficiente exerciții pentru un abdomen tonifiat!

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ramona Olaru și Amalia Ștefania, ne prezintă un antrenament cu ajutorul fitball-ului pentru un un abdomen de invidiat.

Marele avantaj al fitball-ului este faptul că poți mări unghiul corpului în timpul anummitor exerciții pentru a le spori eficiența.

Ramona și Amalia i-au urmat întocmai indicațiile și au executat exercițiile ca la carte, iar la final, băieții de la Neatza au ajuns la concluzia că ce fac fetele intră la categoria „epuizare la locul de muncă”!

Ce exerciții propune Diana Stejereanu pentru abdomen tonifiat și suplu? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Moment de senzație, marca Damian Drăghici! Artistul din serialul ”Sacrificiul” i-a cucerit pe toți cu o super piesă... Alertă! Aer polar și ninsori peste România, în această săptămână! Ce anunță meteorologii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x