Live acumJuramantul
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ana Baniciu este de nerecunoscut! S-a transformat complet și a lansat o piesă scrisă de ea. Dani Oțil: „Îmi vine să mă așez pe coji de nucă”

Ana Baniciu și-a schimbat înfățișarea radical și a lansat o piesă scrisă chiar de ea, „Altcineva”, pe care a cântat-o, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Artista Ana Baniciu a spus că melodia „Altcineva” a fost inspirată din propria ei poveste de viață.

„Am lansat piesă nouă. A fost dorința mea să fac această piesă, pentru că m-am apucat de scris pe bune. Am început să fac linii melodice. Eu pot să-mi scriu poveștile exact așa cum vreau”, a spus Ana Baniciu.

„Mie îmi place când tu adopți tonul acesta de educatoare de grădiniță și îmi și vine să mă așez pe coji de nucă”, i-a spus Dani Oțil.

„Arăți mai normal, dar s-ar putea să treci neobservată în unele cercuri. Ești foarte normală! Dar cum ai luat decizia? Ai pierdut un pariu?”, i-a mai spus matinalul, ironic, dar fără să o supere pe Ana Baniciu, care i-a explicat că avea probleme cu acel „blond

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro