Antena Căutare

Ana Baniciu este de nerecunoscut! S-a transformat complet și a lansat o piesă scrisă de ea. Dani Oțil: „Îmi vine să mă așez pe coji de nucă”

Ana Baniciu și-a schimbat înfățișarea radical și a lansat o piesă scrisă chiar de ea, „Altcineva”, pe care a cântat-o, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Artista Ana Baniciu a spus că melodia „Altcineva” a fost inspirată din propria ei poveste de viață.

„Am lansat piesă nouă. A fost dorința mea să fac această piesă, pentru că m-am apucat de scris pe bune. Am început să fac linii melodice. Eu pot să-mi scriu poveștile exact așa cum vreau”, a spus Ana Baniciu.

„Mie îmi place când tu adopți tonul acesta de educatoare de grădiniță și îmi și vine să mă așez pe coji de nucă”, i-a spus Dani Oțil.

„Arăți mai normal, dar s-ar putea să treci neobservată în unele cercuri. Ești foarte normală! Dar cum ai luat decizia? Ai pierdut un pariu?”, i-a mai spus matinalul, ironic, dar fără să o supere pe Ana Baniciu, care i-a explicat că avea probleme cu acel „blond

Antibioticele luate fără prescripție medicală, pericol uriaș pentru sănătate! Ce se poate modifica în corpul tău dacă le... O melodie dedicată României, „Cântec pentru țară”, lansată de Runa, Tostogan'S și Kaira! „Am filmat și în Basarabia”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x