Antena Căutare

Bella Santiago, așa cum n-ai mai văzut-o până acum! Apariție extrem de hot în videclipul „Pantera”

Invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, frumoasa cântăreața Bella Santiago, concurentă la "Te cunosc de undeva!", a prezentat videoclipul piesei "Pantera", ce a fost lansată recent!

Pentru cei care nu știu sau nu își mai amintesc, frumoasa Bella Santiago a câștigat X Factor în anul 2018 și apoi s-a bucurat de o ascensiune muzicală rapidă. Recent, artista a lansat videoclipul piesei „Pantera”, care s-a bucurat imediat de mare succes la fani.

Extrem de sexy, cu o voce sublimă și mișcări de panteră, Bella Santiago a demonstrat încă o dată că are stofă de artistă!

Pe frumoasa Bella Santiago o puteți vedea în fiecare sâmbătă de la ora 20:00, la Antena 1, în cadrul noului sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!

Urmărește materialul de mai din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să descoperi și tu cât de sexy este Bella Santiago în videoclipul piesei „Pantera”!

Veste uriașă pentru bucureșteni! Care sunt piețele unde poți plăti cu cardul... Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se traversează regulamentar pe trecerea de pietoni. Ce a făcut un șofer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x