Antena Căutare

Pregătește-ți corpul pentru vară! Carbohidrații pe care ii poți mânca oricând, chiar și atunci când vrei să slăbești

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Piața Obor, alături de Florin Cuja, personal trainer, ne dezvăluie care sunt carbohidrații pe care ii poți mânca oricând, chiar și atunci când vrei să slăbești.

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, în direct, din Piața Obor, alături de Florin Cujba, personal trainer, ne dezvăluie care sunt carbohidrații pe care ii poți mânca oricând, chiar și atunci când vrei să slăbești.

Lucsandra Săndulescu și Florin Cujba, personal trainer, demontează miturile legate de consumul carbohidraților și pierderea în greutate.

„Trebuie să facem niște separări, atunci când vine vorba de carbohidrați în slăbire. În general, alimentele sunt sănătoase, dar, în slăbire, trebuie să facem diferența dintre carbohidrații care ne ajută și cei care nu.

Orezul și pastele integrale sunt recomandate de specialiști. Dacă vorbim despre cartofi, recomandarea mea ar fi să alegem cartoful dulce, cel american, pentru că are un indice glicemic mai scăzut. Cantitatea este, de fapt, dușmanul”, a explicat Florin Cujba.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Dani Oțil, la un pas să despartă un cuplu: „Uite cum se ajunge la divorț și eu nu voiam decât să fac o faptă bună!”... Viteză și îndemânare, la Cupa Cheile Grădiștei. La finalul competiției, Dani Oțil a urcat pe podium! „La noi nu contează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x