Antena Căutare

Pregătiți casa sau programarea la salon! Aceasta este culoarea ce se poartă în anul 2020

 Institutul Pantone, autoritatea internațională de standardizare a culorilor, a dezvăluit care este culoarea la modă în anul 2020!

Pentru cei care doresc să fie în pas cu moda, Institutul Pantone a dezvăluit care este culoarea aleasă pentru anul 2020: albastru clasic, o nuanță pe care o vedem des mai ales dacă folosim calculatorul sau diferite rețele de socializare.

Nu este o decizie luată la întâmplare, ci una analizată după un studiu amplu despre tendințele creatorilor de modă sau a specialiștilor în materie de design interior.

Greșeala uriașă făcută de părinții din România! Ce trebuie să faci dacă ai un copil care nu vrea să mănânce

Ca să fiți în pas cu moda puteți opta nu doar pentru ținute de culoare albastră, ci și pentru o culoare îndrăzneață a părului. Nu uitați și de casă, pe care o puteți umple cu accesorii de culoare albastră, ce vor da mult efect locuinței.

Ce sfaturi oferă Alina Duculescu, designer de interior? Află totul urmărind materialul celor din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Cosmin Akan i-a îngrozit pe Răzvan și Dani! „Tu ești cântărețul invizibil! La concertul tău de aseară te-au lăsat și pe ... S-a râs copios, dis-de-dimineață, la Neatza! "Aveam 19 ani când am făcut accident. Am lovit o mașină de Poliție&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x