Antena Căutare

Atenție, femei! Ce culori de păr se poartă în 2020! Două dintre ele sunt doar pentru curajoase

Invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, Adrian Perjovschi, hairstylist-ul vedetelor, a dezvăluit care sunt trendurile anului 2020 în materie de tunosare și culoare!

Anul 2029 este un an foarte liber și surprinzător, motiv pentru care Adrian Perjovschi a dezvăluit care sunt trendurile în materie de tunsoare și culoare la păr.

CULORI DE PĂR ÎN ANUL 2020

Culorile sezonului 2020 sunt roșu, arămiu, blond, bronz ciocolatiu, galben, ginger și albastru, despre care se spune că este culoarea anului!

Așadar, fie că alegi să schimbi culoarea părului total sau doar parțial, prin câteva șuvițe, cu siguranță trebuie să ții cont de aceste tendințe, dacă vrei să fii în pas cu moda!

Atenție, însă! Așa cum ne-a explicat Adrian Perjovshi, culoarea albastră nu este ușor de obținut acasă, motiv pentru care trebuie să apelezi la ajutorul unui specialist pentru a obține nuanțele dorite, dar și pentru a minimiza efectele negative ale decoloratului și al vopsitului.

Ce alte detalii a mai dezvăluit Adrian Perjovschi despre culorile de păr ce se poartă anul acesta? Află totul urmărind materialul video din emisiunea celor de la Neatza cu Răzvan și Dani!

Alertă! Aer polar și ninsori peste România, în această săptămână! Ce anunță meteorologii... EURO 2020 se apropie! Imagini de la stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf! Cum arată | VIDEO...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x