Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Interviu hot! Hot! Hot! Ce își dorește Inna să găsească sub bradul de Crăciun: „A fost ceva la care, sincer, n-am visat vreodată”

Inna a dat din casă! Unde ar vrea să plece imediat după sărbători și, cel mai important, ce își dorește să primească anul acesta de la Moș Crăciun?

2019 a fost anul schimbării pentru Inna. Artista a reușit să-și îndeplinească un vis, acela de a lansa un album compus exclusiv de ea.

„Cea mai mare realizare a acestui an a fost albumul meu, compus și scris în totalitate de mine. A fost ceva la care, sincer, n-am visat vreodată”, a spus Inna.

Chiar dacă muzica îi ocupă o mare parte din timp, Inna adoră sărbătorile și momentele pe care le petrece acasă, alături de familie. Ce înseamnă pentru ea Crăciunul?

„Miros de portocală, bradul frumos împodobit de mama, globuri, familia fericită, colind, prietenie, copii pe stradă, zăpadă, Moș Crăciun și vacanța de iarnă”, a spus artista.

Alexandra Stan, protagonista unor scene desprinse din filmele pentru adulți. Cântăreața a fost filmată goală, în timp ce dansa: ”Am ales să fiu liberă!”

Dacă ar fi din nou copil, Inna știe exact ce i-ar cere Moșului: dulciuri! „Acum, l-aș ruga să îmi aducă sănătate, mie și familiei mele, prietenilor mei. Atât. În rest, le fac eu.”

În noaptea de Revelion, Inna va fi pe scenă, alături de fani.

„O să fiu în Rusia. Merg la frig. În caz că nu ninge la noi, m-am asigurat că o să prind ceva zăpadă anul ăsta.

După concert, mi-ar plăcea să plec undeva, într-o vacanță...Colegele mele îmi tot pun videoclipuri de filmat, piese de înregistrat, emisiuni...Dacă mai rămân cu ceva liber, o să plec și într-o vacanță însorită”, a dezvăluit Inna.

Agenda 2020 a artistei este deja plină! Ce ne pregătește anul viitor?

„Am foarte multă muzică de lansat, pe care am scris-o deja, de la începutul anului 2019, în engleză, română și spaniolă! Vreau în fiecare an să mă distrez din ce în ce mai mult”, a adăugat artista.

Video