Antena Căutare

Hai România, avem și motive de mândrie! Cel puțin o sută de sportivi români participă la Campionatele Europene de Karate

România are toate motivele de mândrie! Numeroși sportivi români se pregătesc pentru Campionatele Europene de Karate, iar delegația va fi una numeroasă!

În perioada 7-8 martie se vor desfășura Campionatele Naționale de Karate, care vor avea loc în Voluntari, în sala „Gabriela Szabo”.

În aprilie vor avea loc Campionatele Europene de Karate, eveniment ce va fi organizat în Bosnia și Herțegovina! Vor fi cel puțin o sută de sportivi români de la toate grupele de vârste! Pentru cei care nu știu, România este printre favorite la medalii!

Avem toate motivele să ne mândrim, dar și să-i susținem pe sportivii noștri, care luptă pentru medalii și premii importante!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe informații despre acest subiect!

Trupa Phoenix, mai tânără ca niciodată! Flavius Hosu, fostul finalist Next Star, a devenit un adevărat star rock! Cum ar... Ce sunt superalimentele și ce efecte au asupra sănătății! Secrete de la specialiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x