Antena Căutare

Cinci pași pentru sărbători fără kilograme în plus! Ce și cum trebuie să mâncăm de Crăciun și Revelion? Sfaturi de aur, direct de la specialist!

Știți vorba, „zece secunde pe limbă, o viață pe șolduri”? Ei bine, ca să nu plângem un an după mesele de Crăciun și Revelion, echipa Neatza cu Răzvan și Dani s-a dus direct la un specialist. Am primit sfaturi de aur ce ne vor salva silueta în perioada următoare.

Toată lumea va mânca mai mult de sărbători, dar important este să nu se vadă! Irina Alionte, fondatorul unui centru de transformare corporală, ne-a explicat ce trebuie să facem pentru a nu ne distruge silueta în următoarele zile.

„E foarte ușor să cedezi tentațiilor și să mănânci, poate, o felie de cozonac mai mult decât trebuia. Poți mânca orice, atâta vreme cât păstrezi moderația și câtă vreme ești conștient de alegerile tale alimentare”, a spus Irina Alionte.

Iată câteva sfaturi pentru cele care vor să își păstreze silueta mult dorită chiar și în timpul sărbătorilor.

1. Consumă legume și verdețuri la fiecare masă. Acestea ne oferă fibrele de care avem nevoie pentru o digestie optimă. În același timp, dau senzația de sațietate, ajutându-ne să nu mâncăm în exces.

2. Hidratarea. Apa este foarte importantă, în special atunci când consumi alcool.

Citește și:

Diana Stejereanu oferă cel mai tare cadou de Crăciun: un meniu de sărbători-cozonacul inclus! Cu un simplu mesaj scapi de grija kilogramelor în plus

3. Moderația. E OK să avem o masă plină și îmbelșugată, dar important este să avem grijă la cantitate. Poți să iei câte puțin din fiecare preparat, dar fără să mănânci în exces.

4. Mișcarea. Nu ezitați să vă ridicați de la masă, să faceți o plimbare între felurile de mâncare. În felul acesta, vă ajutați metabolismul și vă și revanșaț pentru acea felie de cozonac pe care ați mâncat-o de poftă, nu de foame.

5. Pauzele. E important să facem pauze foarte mari între mese!

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Tractor+ săniuță+ om = deszăpezire bio! „N-au avut oamenii ultilaj, așa că au luat un băiețaș de la ei din ogradă”... 170 de voluntari în 71 de mașini au adus Crăciunul în casele a 550 de oameni nevoiași: „Este tradiția noastră, a practic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x