Căutare Live

Diana Stejereanu oferă cel mai tare cadou de Crăciun: un meniu de sărbători-cozonacul inclus! Cu un simplu mesaj scapi de grija kilogramelor în plus

Diana Stejereanu a venit cu o surpriză pentru doamnele care se gândesc cu groază la kilogramele pe care le vor pune în perioada vacanței de Crăciun. Cu un simplu mesaj, vă puteți abona la newsletterul antrenorului de fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani. Diana v-a pregătit un meniu perfect pentru zile în care sarmalele și cozonacul vor fi nelipsite de pe masă!

„Este cadoul meu de Crăciun pentru telespectatoarele care mă urmăresc și mă susțin. Au fost motivate de mesajele noastre și m-am gândit să fac un concept dedicat lor, un newsletter pe WhatsApp. În fiecare joi, o să le trimit, fie că e vorba de un meniu, un antrenament, un exercițiu, un sfat, ca să le ajut să slăbească, să își atingă obiectivul”, a anunțat Diana Stejereanu.

Newsletterul va fi trimis în fiecare joi și se numește „Newsletter-ul de Joy”. Dacă vor să se înscrie, trebuie să dea un mesaj la numărul: 0733 NEW JOY, cu textul „vreau”.

„Surpriza este că am făcut deja un meniu care include tot ce am exclus până acum: cozonaci, piftie, cârnați, în cantitățile corecte, cât să ne menținem pe perioada sărbătorilor. Este un meniu pentru 25,26 și 27 decembrie”, a adăugat Diana Stejereanu.

Pentru a te abona la newsletter, trimite textul „vreau” la numărul: 0733 NEW JOY

Milioane de bolnavi nu vor mai putea fi tratați! România, roșie pe harta pericolului germenilor rezistenți la antibiotic... Dani Oțil a învățat să facă „șerpili”! Iuliana Beregoi i-a arăt patru mișcări ce l-au dat gata: „Aoleo, mai e?!”...
Ultimele știri