Antena Căutare

Atenție, părinți! Căutăm miniRăzvan și miniDani, pentru un concurs de zile mari! Unde îți poți înscrie copilul

Emisiunea Neatza lansează o nouă provocare! Trimite o poză cu copilul tău și spune-ne cu cine seamănă mai mult: cu Răzvan sau cu Dani!

Practic, cei doi matinali se pregătesc să aniverseze 12 ani de Neatza cu Răzvan și Dani într-un mod cât se poate de inedit!

Părinții sunt încurajați să trimită o poză și o descriere cu picii lor! În concurs s-au înscris chiar și fete, așa că se anunță o competiție acerbă.

citește și: Cuscrele s-au luat la bătaie, chiar în timpul nunții! Gestul complet neașteptat făcut de mireasă

Copiii vor deveni un fel de reporteri și vor lua interviuri unor persoane cunoscute! Nu mai sta pe gânduri și spune-ne dacă și tu ai acasă un miniRăzvan sau miniDani!

Urmărește materialul videode mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre acest concurs!

Românii fac haz de necaz! Cum ar arăta bateria de cadă marca Radet! Promite o sănătate de fier!... Carol Vicol este un miniDani periculos de sincer: „Tati e plecat! Vreți să știți cine doarme în cameră la mami?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x