Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Este perioada festivalurilor stradale! Cum îți poți petrece timpul liber în weekendul 15-17 iunie 2019

 

Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la Neatza cu Razvan si Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul prelungi 15-17 iunie 2019.

Oficial, școlile au intrat în vacanță, așa că am pregătit un program amplu pentru cei mici. Activitățile în aer liber sunt din ce în ce mai multe!

E mare festival în Parcul Herăstrău. Acolo, găsim mâncare pentru cei mari, dar și pentru cei mici. Plimbări cu barca, promenadă, bere rece pentru părinți și loc de joacă pentru copii. 

Pentru cine vrea să își ia ceva frumos, de care se să bucure tot anul, Lucsandra Săndulescu recomandă Festivalul de Viniluri, organizat în centrul Capitalei, vizavi de Cercul Militar. 

Dansatori și amatori pasionați sunt invitați, până pe 23 iunie, la cea de-a patra ediție a Festivalului Contact Bucharest. În fiecare zi sunt workshopuri, dar și sesiuni cu diferite tematici. 

Mai multe recomandări, în materialul video de mai sus. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI