Antena Căutare

Este perioada festivalurilor stradale! Cum îți poți petrece timpul liber în weekendul 15-17 iunie 2019

Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la Neatza cu Razvan si Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul prelungi 15-17 iunie 2019.

Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la Neatza cu Razvan si Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul prelungi 15-17 iunie 2019.

Oficial, școlile au intrat în vacanță, așa că am pregătit un program amplu pentru cei mici. Activitățile în aer liber sunt din ce în ce mai multe!

E mare festival în Parcul Herăstrău. Acolo, găsim mâncare pentru cei mari, dar și pentru cei mici. Plimbări cu barca, promenadă, bere rece pentru părinți și loc de joacă pentru copii.

Pentru cine vrea să își ia ceva frumos, de care se să bucure tot anul, Lucsandra Săndulescu recomandă Festivalul de Viniluri, organizat în centrul Capitalei, vizavi de Cercul Militar.

Dansatori și amatori pasionați sunt invitați, până pe 23 iunie, la cea de-a patra ediție a Festivalului Contact Bucharest. În fiecare zi sunt workshopuri, dar și sesiuni cu diferite tematici.

Mai multe recomandări, în materialul video de mai sus.

Lecţie de viaţă! Deşi este aproape orb, își dedică viața sportului și copiilor cu probleme: „Încercăm să nu ținem cont d... Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat în mijlocul Deltei Dunării! Matinalii au ajuns în platou cu barca cu motor. Cătălin O...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x