Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat în mijlocul Deltei Dunării! Matinalii au ajuns în platou cu barca cu motor. Cătălin Oprișan i-a așteptat cu o freză specială - Video

Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat în mijlocul Deltei Dunării, pe Brațul Sulina. Cei doi prezentatori ai emisiunii, Răzvan Simion și Dani Oțil, și-au făcut intrarea în platou cu o barca cu motor.

Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat în mijlocul Deltei Dunării, pe Brațul Sulina. Cei doi prezentatori ai emisiunii, Răzvan Simion și Dani Oțil, și-au făcut intrarea în platou cu o barca cu motor.

„Am mai fost în situația în care am venit cu bicicleta la muncă, am încercat și cu metroul, am venit cu mașina, am venit cu mașina altuia, dar niciodată n-am mai venit cu barca”, a spus Dani Oțil.

Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, care i-a așteptat pe Răzvan Simion și Dani Oțil alături de Amalia, Ramona și Diana Stejereanu, s-a pregătit cu o freză specială. „Este freza pentru comitetul de primire. Nu pot să îmi bat joc”, a spus el.

Este pentru prima oarã când o emisiune din România transmite, live, din locul considerat unul dintre cele mai spectaculoase din Europa şi inclus de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei.

În această săptămână, de luni până vineri, timp de patru ore, echipa matinalilor le va oferi telespectatorilor reţete delicioase cu peşte, ponturi de vacanţã şi împreunã cu invitaţii surprizã vor descoperi cele mai frumoase locuri din rezervaţia naturalã.

Este perioada festivalurilor stradale! Cum îți poți petrece timpul liber în weekendul 15-17 iunie 2019... Îți lasă gura apă! Rețete din Delta Dunării, cu sturion și calcan, gătite la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x