Antena Căutare

Chinezii au dezvăluit secretul: cum tencuiești sau zugrăvești un perete în doar două minute! Așa fac ei blocurile peste noapte

Te-ai întrebat vreodată cum reușesc chinezii să facă un bloc în doar două sau trei săptămâni? Cătălin Oprișan, redactorul șef al www.a1.ro, a descoperit secretul meseriașilor!

Cine a spus că tencuitul sau zugrăvitul trebuie să fie o sarcină dificilă? Un muncitor chinez s-a dat de gol și a fost filmat în timp ce dezvăluie un secret: cum să faci treabă cu viteza luminii!

Practic, fără a folosi numeroase instrumente și fără a pune prea mult accent pe detalii, omul a inventat cea mai rapidă și eficientă metodă de-a tencui și zugrăvi, fără chin!

Cum tencuiești sau zugrăvești rapid? Iei găleata, fixezi materialul pe orizontală și apoi uniformizezi, din doar câteva mișcări! Ce poate să fie mai simplu de atât?

Urmărește clipul video din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli cum construiesc chinezii un bloc în două sau trei săptămâni și ce truc folosesc pentru a tencui sau zugrăvi rapid!

Cea mai rapidă metodă de-a învăța! Dovedești zeci de pagini în doar 15 secunde | VIDEO... Răceală sau gripă? Diagnosticul greșit te poate costa viața! Cum te ferești de boală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x