Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Leneșul suprem a inventat sistemul perfect de pus sare în mâncare! E un adevărat parc de distracții

Un bărbat, fie foarte leneș, fie foarte plictisit, a inventat cu ce a găsit prin casă un sistem perfect de pus sare în mâncare! Totul arată ca un adevărat parc de distracții!

Cătălin Oprișan, simpaticul matinal de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, a descoperit pe internet invenția suprinzătoare a unui tânăr gurmand, dar poate un pic cam leneș.

Sătul să tot meargă la bucătărie după sare, atunci când e cazul, omul și-a răpit ore prețioase din viață pentru a construi un sistem capabil să facă asta în locul său.

Ceea ce este cu adevărat interesant este faptul că instalația pare un adevărat parc de distracții, cu bile și obstacole și tot felul de trucuri, menite să te distreze în timp ce vine sarea pentru mâncare!

Urmărește materialul de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi ce invenție a făcut tânărul ca să-i vină sarea „la nas”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!