Antena Căutare

Cum va fi vremea de Sfântul Andrei și de Ziua Națională a României. Meteorologii au vești proaste: ”Temperaturile scad drastic, vor fi și precitații!”

Sfârșitul acestei săptămâni aduce două sărbători importante pentru români: Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, însă veștile de la meteorologi sunt extrem de proaste, căci iarna se va instala. 

Într-un interviu pentru ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Florinela Georgescu, directorul ANM, susține că vremea se va răci în următoarele zile, iar în mai multe zone ale țării se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

”S-au aprins luminițele pentru că vin Sărbătorile, dar vine și iarna. Valorile termice scad de la o zi la alta. Maximele vor fi, astăzi, de 10-15 grade Celsius, iar mâine vor scădea cu 5 grade. Vor fi precipitații în toate regiunile, dar nu în același timp. De luni, însă, aria precipitațiilor sub formă de lapoviță și ninsoare se va extinde în regiunile nordice, vestice și centrale.”, a declarat meteorologul Florinela Georgescu, în direct, la ”Neatza”.

Află și alte detalii despre cum va fi vremea, în clipul de mai sus!

Ramona Olaru și-a spus secretele! De ziua Antenei 1, am luat-o la întrebări pe simpatica vecină de la Neatza: „Nu ar ghi... Antena 1, 26 de ani. Andreea Gherasim, Rose Stan și Nadina Zissu de la Observator, declarații despre prima zi de muncă: ...
Ultimele știri
x