Antena Căutare

Dani Oțil avea aceeași problemă în toate relațiile sale: „Sper că ți-e mai bine cu aia decât cu mine!”

Mintea feminină este una dintre enigmele vieții. Dani Oțil a povestit că s-a lovit în mai multe relații de aceeași problemă. Curios să afle dacă este un fenomen răspândit, Dani și-a luat toate femeile din cercul de prieteni la întrebări.

Mintea feminină este una dintre enigmele vieții. Dani Oțil a povestit că s-a lovit în mai multe relații de aceeași problemă. Curios să afle dacă este un fenomen răspândit, Dani și-a luat toate femeile din cercul de prieteni la întrebări.

„Eu nu am avut multe relații în viață, după cum știți. La un moment dat, mi-am dat seama că și în a doua relație trăiesc aceeași problemă ca în prima. Dacă nu răspundeam la 15, 16 apeluri, apelurile se transformau în mesaje, dar nu de genul <<Ți-e bine? Oare ți-e rău? Oare ai căzut de pe motor? Ai căzut de pe bloc?>>.

În general, când sunt pe motor, nu am telefonul la îndemână, ca să nu-mi distragă atenția. Dacă am de făcut un drum de 40 de minute prin tot orașul, găseam tot felul de mesaje: <<Sper că-ți place cu aia cu care ești acum! Sper că-ți face ceva mai bine decât mine. Sunt convinsă că e mult mai urâtă, că așa se întâmplă și în filme>>.

Numai mesaje din astea aveam. am acasă o colecție întreagă într-un telefon vechi.”

Curios să afle dacă este un fenomen răspândit, Dani și-a luat toate femeile din cercul de prieteni la întrebări. Ce a aflat, în materialul video de mai sus.

Leya D, fosta concurentă „X Factor”, a lansat o super piesă la „Neatza”. Cum sună „Am nevoie de tine” și ce pasiuni are ... Cătălin Oprișan, față în față cu cea mai mare slăbiciune a sa: „Sunt ca Superman cu kryptonita. M-am sfârșit, așa, tot.....
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Ultimele știri
x