Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 3 feburarie 2020. Racii au nevoie de multă odihnă

Nativilor din zodia Rac le-ar prinde bine câteva clipe doar pentru ei. Sunt sfătuiţi să-şi facă timp să se odihnească. Pot avea parte şi de o discuţie care să le pună la îndoială credinţele şi nu ar trebui să se lase influenţaţi!

Berbec - în carieră iei decizii cu mai multă ușurință. Cineva care a stat în umbră până acum ăți poate oferi ajutorul.

Taur - nu investi bani după ureche! Este o zi bună pentru a investi bani pentru tine și pentru cei pe care îi iubești. Totuși, nu te neglija nici pe tine! Vă este recomandat să priviți relațiile de prietenie dintr-o perspectivă pragmatică.

Gemeni - Lucrurile progresează așa cum te-ai așteptat! Ai energie din belșug și treci la acțiune. Dacă te-ai îndrăgostit vei simți o nevoie acută să-ți exprimi sentimentele

Rac - Ți-ar prinde bine câteva clipe doar pentru tine. Nativii sunt sfătuiţi să-şi facă timp să se odihnească. Pot avea parte şi de o discuţie care să le pună la îndoială credinţele şi nu ar trebui să se lase influenţaţi!

Dă play pentru a afla ce îți rezervă astrele!

Piesa cu care faci show la orice petrecere! Nikolas Papadopoulos și Romică Țociu cântă „Sunt vagabondul vieții mele”, în... Vineri, 7 februarie: Gala Oscarurilor la aniversarea a 12 ani de "Neatza cu Răzvan și Dani"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x