Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Ilie Roșu, românul care a alergat zece mii de kilometri cu tricolorul în mână. „De Ziua Națională inima bate mai cu putere”

Ilie Roșu, maratonist, a reușit performanța de a alerga zece mii de kilometri cu tricolorul în mână. ”De Ziua Națională inima bate mai cu putere”, a spus acesta.

„Pentru mine este un moment emoționat, am venit în alergare împreună cu colegii mei, sunt colonel în rezervă și am zărit în mulțime o parte dintre colegii mei. Pentru fiecare dintre noi ziua națională reprezintă un moment deosebit, inima noastră bate, bate cu putere și suntem emoționați pentru că pentru noi, militarii, România înseamnă totul.”

Fiecare steag al lui Ilie Roșu are o semnificație. „Am cu mine steagul dacilor care amintește de istoria României, am cu mine steagul domnitorului Mihai Viteazul care a realizat prima unire la Alba Iulia și steagul regelui Ferdinand care este personalitatea în timpul căruia s-a înfăptuit Marea Unire și steagul lui Alexandru Ioan Cuza care a realizat pentru prima dată unirea” , a explicat maratonistul.

O fetiță vine de la vârsta de doi ani în costum militar la Paradă, face acest lucru pentru că tatăl său este militar. „O să devin și eu militar ca tata când o să devin mare”

La mulți ani, românilor! Ziua Națională a României, sărbătorită așa cum se cuvine la Neatza cu Răzvan şi Dani... Neatza cu Răzvan și Dani. Diana Matei, detalii din culisele Te cunosc de undeva!: A fost un disconfort maxim să mă trans...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x