Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Fiica lui Helmut Duckadam vrea să devină campioană la scrimă. Tatăl nu lipsește de la niciun antrenament

Julianne, fiica lui Helmut Duckadam, are zece ani și face scrimă de un an. Fiica celebrului fotbalist vrea să devină campioană la acest sport. Micuța a mai practicat înotul și tenisul, dar s-a îndrăgostit de spadă. 

„A fost greu la început deoarece îi plăceau alte sporturi, dar cel mai aproape de noi a fost aceasta sala de scrimă și am zis hai să încercăm. Nu i-au plăcut deloc primele două săptămâni, după care a început să îi placă și acum chiar iubește acest sport și vrea să ajungă la performanță, campioană olimpică.” , a mărturisit Helmut Duckadam.

Julianne are și un model, vrea să îi calce pe urme Anei Maria Brânză.

„Primele zile nu mi-au plăcut deloc, mi s-au părut foarte grele, dar după m-am acomodat și mi-a plăcut foarte tare. Vreau să ajung olimpică.” , a spus fiica lui Duckadam, Julianne.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ți-e frică de medic? Uite cinci motive pentru care un măr pe zi ține doctorul departe... Neatza cu Răzvan și Dani. Codul bunelor maniere la locul de muncă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x