Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

La sport nu renunți nici când ești în vacanță. Ce antrenamente poți face pentru a te menține în formă

 

Chiar dacă mergi în vacanță pentru a te relaxa, la sport nu trebuie să renunți niciodată. Sub îndrumarea instructoului de fitness Diana Stejereanu, Ramona Olaru și Amalia Ștefania au intrat în sala de sport și ne-au arătat ce antrenamente putem face.

Fetele au încercat echipamentele de la Lebada Luxury Resort & Spa sub ochii instructorului de fitness Diana Stejereanu, dar și a instructorului de la resort, Andrei Ciobanu. 

Indiferent dacă suntem în vancață sau nu, este important să ne menținem corpul tonifiat și sănătos. Ramona Olaru și Amalia Ștefania și-au pus muschii la treabă și au dus până la capat antrenamentul impus de Diana Stejereanu.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI