Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Neatza cu Răzvan și Dani. Larisa Iordache revine în gimnastică la doi ani de la accidentare

În 2017, Larisa Iordache, celebra gimnastă, s-a accidentat și nu a mai putut participa la campionate. De scurt timp, sportiva a revenit la antrenamentele de zi cu zi și este pregătită să redevină campioană. Petrece cinci ora în fiecare zi în sala de sport și pare în formă maximă. 

În 2017, Larisa Iordache, celebra gimnastă, s-a accidentat și a avut nevoie de trei operații la picior. Credea că nu va mai concura niciodată, căci medicii s-au arătat sceptici încă de la început. De scurt timp, sportiva a revenit la antrenamentele de zi cu zi și este pregătită să redevină campioană. Petrece cinci ore în fiecare zi în sala de sport și pare în formă maximă.

Larisa a primit echipa de la "Neatza cu Răzvan și Dani" în locul în care ea își petrece cel mai mult timp din zi, sala de antrenamente. Cu un tonus bun, Larisa a povestit că e gata să urce din nou pe podiumurile de gimnastică și să ducă steagul României peste hotare.

Când nu se antrenează, Larisa se relaxează și își îngrijește cel mai bun prieten, un motan la care spune că ține ca la ochii din cap.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro