Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Larisa Iordache revine în gimnastică la doi ani de la accidentare

În 2017, Larisa Iordache, celebra gimnastă, s-a accidentat și nu a mai putut participa la campionate. De scurt timp, sportiva a revenit la antrenamentele de zi cu zi și este pregătită să redevină campioană. Petrece cinci ora în fiecare zi în sala de sport și pare în formă maximă. 

În 2017, Larisa Iordache, celebra gimnastă, s-a accidentat și a avut nevoie de trei operații la picior. Credea că nu va mai concura niciodată, căci medicii s-au arătat sceptici încă de la început. De scurt timp, sportiva a revenit la antrenamentele de zi cu zi și este pregătită să redevină campioană. Petrece cinci ore în fiecare zi în sala de sport și pare în formă maximă.

Larisa a primit echipa de la "Neatza cu Răzvan și Dani" în locul în care ea își petrece cel mai mult timp din zi, sala de antrenamente. Cu un tonus bun, Larisa a povestit că e gata să urce din nou pe podiumurile de gimnastică și să ducă steagul României peste hotare.

Când nu se antrenează, Larisa se relaxează și își îngrijește cel mai bun prieten, un motan la care spune că ține ca la ochii din cap.

Ce este „mâncatul compulsiv” și cum ne putem învăța să mâncăm doar atunci când ne este, cu adevărat, foame... Neatza cu Răzvan și Dani. Ai examene în perioada asta? Alimentele care îți îmbunătățesc memoria și capacitatea de concen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x