Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Ți se face pielea de găină când o asculți! Laura Bretan, copila cu voce de înger, a dezvăluit pentru ce meserie ar renunța la muzică

 

Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Laura Bretan a cântat, LIVE, melodia „The lord's prayer”. Artista cu voce de înger a dezvăluit că, dacă ar renunța la muzică, și-ar dori să fie medic.

Hipnotizat de interpretarea fără cusur a piesei „The Lord's Prayer”, Dani Oțil și-a dat seama că el și Laura Bretan au ceva în comun: „Voi, artiștii, aveți o privire atunci când cântați...rămâneți acolo. Este fix privirea mea atunci când mă întreba ceva la chimie.”

La doar 17 ani, artista are deja a activ o bogată activitate de binefacere și filantropie. Laura Bretan a mărturisit că și-ar dori să devină medic: „Îmi place să-i ajut pe cei bolnavi și să am grijă de alții”.

După finala Eurovision România, Laura Bretan a pornit într-un turneu prin România și Europa. Artista și-a sărbătorit recent ziua de naștere în Italia, la Capri. 

„Am fost în Geneva, Bruxelles, Londra. Am avut ocazia să îmi țin ziua de naștere în Italia, la Capri. A fost foarte frumos”, a povestit Laura Bretan.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe