Antena Căutare

Mirel Rădoi, noul selecționer al naționalei României: ”Am un gol în stomac. Nu mă gândeam că voi ajunge aici!”

Mirel Rădoi, în vârstă de doar 38 de ani, este noul selecționer al naționalei României.

Mirel Rădoi, noul selecționer al naționalei României: ”Am un gol în stomac. Nu mă gândeam că voi ajunge aici!” Galerie
Mirel Radoi

”Am un gol în stomac! Sunt emoționat. Este cel mai înalt rang al antrenorului în România. Aprecierea pe care FRF o are către mine trebuie să o arătăm astfel. Fără meciurile din baraj nu ne putem gândi în viitor.

Țin să precizez că un antrenor tânăr lasă urme de îndoială și la club. Ca să glumim, experiența ca selecționer e mai mare decât cea de antrenor. Sunt mândru de această oportunitate Nu mă gândeam că voi ajunge aici. Cu siguranță vreau să-mi depășesc mentorii: Olăroiu, Hagi, Pițurcă, Boloni, Cârțu.”, a declarat el în cadrul conferinței în care a fost prezentat ca selecționar.

Alături i-a fost și Răzvan Burleanu, președintele FRF, care a precizat că acesta va avea un contract pe doi ani.

”Mandatul este unul de construcție, pe 2 ani de zile, cu obiective intermediare. Cunoaște cel mai bine jucătorii tineri pe care-i găsim în echipa mea. Va conduce echipa României și la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Îi mulțumesc că a acceptat și îl asigur de toată susținerea noastră. Detaliile financiare sunt confidențiale. Nu au contat deloc în discuții. De aceea negocierile au mers foarte repede. A contat obiectivul”, a declarat Răzvan Burleanu.

Mirel Rădoi are în palmares 67 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri. Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000-2009, Al Hilal Riad, între 2009 şi 2011, Al Ain, între anii 2011-2014.

Dorina Chihaia, tânăra care va reprezenta România la Miss Universe 2019: ”Frumusețea fără inteligență e slăbiciune!”... Ce trebuie să faci în ajunul Sfântului Andrei ca să știi dacă ai noroc anul viitor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x