Antena Căutare

Dorina Chihaia, tânăra care va reprezenta România la Miss Universe 2019: ”Frumusețea fără inteligență e slăbiciune!”

Este frumoasă, este antreprenoare și va reprezenta România la Miss Universe. Vorbim despre Dorina Chihaia, tânăra care va merge în Atlanta, Statele Unite ale Americii, pentru a lua parte la cea de-a 68-a ediție a concursului Miss Universe 2019.

Dorina Chihaia, tânăra care va reprezenta România la Miss Universe 2019: ”Frumusețea fără inteligență e slăbiciune!” Galerie
Dorina Chihaia, tânăra care va reprezenta România la Miss Universe 2019: ”Frumusețea fără inteligență e slăbiciune!”

Invitată în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Dorina Chihaia a vorbit despre ce înseamnă această competiție pentru ea.

”De pe 28 și până pe 8 decembrie are loc Marea Finală. Chiar azi voi pleca la aeroport. Miss Universe este o competiție de frumusețe, dar doar cele care au o sclipire de inteligență ajung pe podium.”, a mărturisit Dorina.

Ea va reprezenta România la cea de-a 68-a ediție a competiției Miss Universe, în SUA! Cine este Dorina Chihaia

”Am 1,75 m. Le-aș recomanda fetelor pe educație și apoi să se implice în concursurile de frumusețe. Frumusețea fără inteligență este slăbiciune. Vom intra într-un cantonament, vom trece prin mai multe probe, vom fi analizate temeinic, iar apoi ne va fi analizat corpul. M-am născut în București, am plecat la Iași, iar de patru ani m-am stabilit în Shanghai. Viața de acolo e foarte rapidă, iar competiția este foarte mare.”, a spus Dorina.

Diana Stejereanu, cele mai simple exercții cu bățul de yoga. Iată cum să ai un trup perfect armonios!... Mirel Rădoi, noul selecționer al naționalei României: ”Am un gol în stomac. Nu mă gândeam că voi ajunge aici!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x