Live acumFilm: Cum să fii amantu' la femei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Nea Gigi e comoară națională! Testează vigilența polițiștilor, se crede pieton, chiar dacă e pe scuter și bea numai ceai de struguri!

Redactorul șef de la a1.ro, Cătălin Oprișan, a descoperit noua vedetă a României! Este Nea Gigi, arestat pentru că a vrut să vadă dacă „organele își FACE datoria”. 

Redactorul șef de la a1.ro, Cătălin Oprișan, a descoperit noua vedetă a României! El este Nea Gigi, arestat pentru că a vrut să vadă dacă „organele își FACE datoria”.

El este Nea Gigi, o vedetă în devenire! Înconjurat de reporteri, a explicat de ce crede el că a fost dus la Poliție:

„N-am traversat pe trecerea de pietoni. M-am abătut, un pic, din curiozitate! Voiam să văd dacă organele își fac datoria...dânșii au fost foarte prompți. Nu eram pe jos, aveam o roabă”, a explicat bărbatul.

Nea Gigi e corect, are și permis pentru condus roaba! Simpaticul personaj le-a explicat reporterilor și care este ritualul lui zilnic: „De obicei, îmi fac ceai de struguri. Câteodată, merge și un ceai de prune...”

Toate bune și frumoase, înșă polițiștii l-au filmat pe Nea Gigi înainte de a-l reține. Trecerea de pietoni era un drum județean, traversatul era întors în locuri nepermise, iar roaba era...un SCUTER!

Râsul este garantat, în materialul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro