Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Număr de magie halucinant! Magicianul Johannes ne învață cum să ne surprindem prietenii: "Ar fi trebui să-ți spun ce bine îmi pare că te cunosc, dar tu mă sperii de fiecare dată!"

 
+2 click pentru
galerie

Celebrul magician Johannes îl șochează pe Răzvan cu  cele mai tari trucuri de magie: "Vai de mine, nu pot să cred așa ceva! Te-au mai lăsat să treci vama?"

Magicianul Johannes a fost invitat în platoul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" pentru a ne învăța cele mai neașteptate trucuri cu cărți de joc și nu numai. Bărbatul a început de mic să își dezvolte această pasiune, iar acum a ajuns să realizeze performanțe uimitoare, încât să îi lase pe toți cu gura deschisă.

Prima oară a început cu un mic truc de cărți de joc, iar apoi a continuat cu numere de magie care i-au pus pe jar atât pe telespectatori, cât și pe colegii de la "Neatza cu Răzvan și Dani"
Nu rata momentul video magic și ia aminte cum să îți surprinzi prietenii: 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe