Antena Căutare

Număr de magie halucinant! Magicianul Johannes ne învață cum să ne surprindem prietenii: "Ar fi trebui să-ți spun ce bine îmi pare că te cunosc, dar tu mă sperii de fiecare dată!"

Celebrul magician Johannes îl șochează pe Răzvan cu  cele mai tari trucuri de magie: "Vai de mine, nu pot să cred așa ceva! Te-au mai lăsat să treci vama?"

Celebrul magician Johannes îl șochează pe Răzvan cu cele mai tari trucuri de magie: "Vai de mine, nu pot să cred așa ceva! Te-au mai lăsat să treci vama?"

Magicianul Johannes a fost invitat în platoul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" pentru a ne învăța cele mai neașteptate trucuri cu cărți de joc și nu numai. Bărbatul a început de mic să își dezvolte această pasiune, iar acum a ajuns să realizeze performanțe uimitoare, încât să îi lase pe toți cu gura deschisă.

Prima oară a început cu un mic truc de cărți de joc, iar apoi a continuat cu numere de magie care i-au pus pe jar atât pe telespectatori, cât și pe colegii de la "Neatza cu Răzvan și Dani"
Nu rata momentul video magic și ia aminte cum să îți surprinzi prietenii:

În ce epocă istorică ai fi vrut să trăiești? Dani Oțil și Răzvan Simion lansează provocarea zilei: "În România avea... Dani și Răzvan la munte! Invitație la ski de Paște! La Sinaia, la Cota 2000, se poate schia pe cinci pârtii! Ce spun spe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x