Antena Căutare

Bunicuța asta e senzație! Se filmează când povestește în stilul ei filmele și serialele pe care le-ai ratat

Dimineață de senzație la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani! Simpaticul Cătălin Oprișan a dezvăluit ce trebuie să faci dacă ai pierdut un episod din serialul preferat!

Practic, o bunicuță simpatică și-a deschis canal de YouTube și se filmează în timp ce povestește, în stilul propriu și cu mult șarm, filme și episoade din seriale, ce au fost difuzate recent la televizor. O adevărată bucurie pentru oamenii muncii, care nu apucă să urmărească producțiile preferate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mii de oameni o urmăresc pe internet pe bunicuța cinefilă. Urmărește materalul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi și tu povestirile inedite și amuzante ale bunicuței!

Ce face un angajat bun dimineața? Se ascunde, fiindcă muncitorii buni sunt greu de găsit! Bancuri savuroase la Neatza cu... Împăratul versurilor comandă la fast food! Tânărul i-a lăsat mască pe angajați cu piesa improvizată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x