Antena Căutare

Ați mai văzut o ie cu trenă? Paula Seling, apariție fabuloasă la „Neatza cu Răzvan și Dani”! A cântat cel mai frumos colind!

Paula Seling a avut o apariție fabuloasă, miercuri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, îmbrăcată cu o ie cu trenă, la care a muncit și mama ei. A cântat cel mai frumos colind, „Cerul și-a deschis soborul”.

Colindul „Cerul și-a deschis soborul” face parte din albumul de sărbători „Steaua Răsare”. Colindul este compus și orchestrat de artistă, versurile fiind din folclor.

Videoclipul acestei piese, „Cerul și-a deschis soborul”, a fost filmat în Muzeul Satului din Baia Mare, după cum a povestit Paula Seling, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Paula Seling, care și-a început pe 2 decembrie Turneul Național de Colinde „Colindăm, Colindăm”, a cântat piesa la cel mai iubit matinal.

Narcisa Suciu, „vocea de aur a Maramureșului”, s-a întors în țară pentru români! Dezvăluitoare uluitoare despre fiica ei... El 83 de ani, ea 79, dar au patinat ca doi zei, după ce s-au iubit 60 de ani! Sacrificiul imens pe care și-au clădit pov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x