Antena Căutare

Narcisa Suciu, „vocea de aur a Maramureșului”, s-a întors în țară pentru români! Dezvăluitoare uluitoare despre fiica ei. „A plecat de acasă”

Narcisa Suciu, „vocea de Aur a Maramureșului”, s-a întors în țară pentru români, de sărbători, urmând să aibă mai multe concerte prin țară. Artista a făcut o dezvăluitoare uluitoare despre fiica ei, miercuri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.  

Narcisa Suciu este stabilită de aproape 10 ani în Finlanda, unde trăiește alături de soțul ei, Velkko Miettlnen, și, mai nou, aproape de fiica sa, Daria.

„Fata mea s-a mutat cu prietenul ei, că e mare. Lucrează la o librărie mare, merge la școală. Studiază artă plastică. Ea desenează foarte frumos. Eu am un proiect – o carte, iar grafica este făcută de ea”, a spus Narcisa Suciu.

„Eu sunt foarte la curent cu tot ce se întâmplă aici. Mă uit la știri. Simt că locuiesc într-un cartier undeva, nu foarte departe, și nu ne putem vedea foarte des, că sunt în afara orașului. Dacă mă apucă dorul foarte tare, iau avionul și vin, că sunt două ore și un pic de zbor. Nu e mare lucru. Am și fost anul acesta, de mai multe ori”, a mai spus artista.

Narcisa Suciu a cântat colindul „Sub umbrelu' nucului”, în platoul celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Vai de colindătorii care ajung la ușa lui Dani Oțil! Ce reguli stricte are pentru ei. „Până pe 24 decembrie nu au ce să ... Ați mai văzut o ie cu trenă? Paula Seling, apariție fabuloasă la „Neatza cu Răzvan și Dani”! A cântat cel mai frumos col...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x