Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Răzvan Simion, amintiri din tabără. S-a îndrăgostit de o franțuzoaică, dar a avut parte de o mare surpriză. „A doua zi arăta ca genunchii lui Cătălin Oprișan”

 

Răzvan Simion și Dani Oțil au povestit câteva amintiri din taberele în care obișnuiau să meargă în copilărie, primul dintre ei mărturisind că s-a îndrăgostit de o fată, dar a doua zi a avut parte de o mare surpriză.

„Eu mă îndrăgosteam super ușor. O tabără și m-a hămesit din punct de vedere sentimental”, a spus Dani Oțil.

„Și eu mă îndrăgosteam, Dănuțule. De franțuzoaica aia de m-a chemat la ea. Știam că-I franțuzoaică, pentru că vorbea franceză, dar nu știam cum arată a doua zi. Când am văzut-o a doua zi m-am întrebat dacă e sigur franțuzoaică, pentru că arăta cam ca genunchii lui Cătălin Oprișan”, a povestit și Răzvan Simion.  

Dani Oțil a povestit că timp de zece ani nu a călcat la mare, părinții lui alegând să îl trimită, în schimb, la țară, la săpat.

„Timp de zece ani nu am călcat la mare. Ai mei m-au mințit că e departe, dar, cu toate astea, ceilalți colegi mergeau. Apoi am aflat că erau probleme de buget și mă trimiteau, cică mult mai ieftin, la țară la săpat. De ce era mai ieftin? Pentru că ei câștigau banii pe care altfel i-ar fid at unui zilier și plus că zilierul lua țigări și o jumătate de țuică – ceea ce eu nu aveam voie”, a povestit el.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI