Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Rețeta celui mai gustos desert de vară! Cum preparăm acasă îngheţata fără zahăr şi lactoză

 

În plin anotimp estival, când temperaturile urcă pe timpul zilei considerabil în termometre, unul dintre alimentele preferate de români este înghețata. Cel mai des, cea cumpărată din comerț, însă există și alternative mult mai sănătoase. 

Desert sănătos şi răcoros de vară, iată o reţetă pentru acasă de prepare a îngheţatei, fără zahăr şi fără lactoză. Găsiți toate detaliile despre ingrediente și modul de preparare în materialul video de mai sus! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI