Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Se caută o mie de voluntari pentru UEFA Euro 2020! Ce condiții se cer și ce pași trebuie urmați pentru înscriere

 

Floriana Iacob, reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, de la sediul Federației Române de Fotbal, a aflat de la Diana Pirciu, managerul programului de voluntari EURO 2020, care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgem dacă vrem să devenim voluntari.

A început numărătoarea inversă până la Euro 2020. Cei care doresc să fie voluntari la acest eveniment trebuie să îndeplinească doar trei condiții de bază:

  • să aibă peste 18 ani;
  • să vorbească limba engleza;
  • să fie disponibili pe toată durata Euro 2020.

Diana Pirciu, managerul proiectului de voluntariat a explicat, în detaliu, pașii ce trebuie urmați pentru înscriere.

„În primul rând, vă invit să intrați pe site-ul nostru, https://volunteer.frf.ro/ , unde am creat un cadru prietenos și de unde puteți să aflați toate informațiile despre acest program. Există 22 de domenii în cadrul cărora puteți să faceți voluntariat în cadrul UEFA Euro 2020. După ce vă alegeți departamentul în care vreți să activați, selectați „Aplică acum” și veți fi redirecționați direct pe site-ul UEFA, unde puteți să aplicați pentru a deveni voluntar Euro 2020.”

CITEȘTE ȘI:  AMR 15 luni până la Euro 2020. Stadionul Steaua, prezentul, trecutul și viitorul. Cum arată astăzi 45 de ani de istorie în Ghencea

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI