Antena Căutare

Surprize, surprize! Răzvan și-a regăsit anvelopele de iarnă, dar a trăit un șoc! ”Dacă Andreea Marin ar vrea să facem...”

După cum probabil ați aflat deja, șoferii sunt nevoiți în aceste zile să-și schimbe anvelopele de vară cu cele de iarnă! Pentru Răzvan Simion de la Neatza cu Răzvan și Dani, „revedea” cu cauciurile a fost o surpriză în toată regula!

Răzvan Simion și-a pierdut cauciucurile de iarnă, dar colegii de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani i-au găsit trei dintre ele. Totuși, cel de-al patrulea este de negăsit!

„Trebuie să-ți dorești, iar Universul va lucra pentru tine. După nouă luni de zile, timp în care alții fac un copil, are loc regăsirea om-cauciuc, șofer-trei roți, că s-au găsit doar trei”, a dezvăluit Dani Oțil.

Și pe muzica unei celebre emisiuni dedicată surprizelor, Răzvan Simion de la Neatza cu Răzvan și Dani a avut parte de o „revedere” emoționantă. Doar că anvelopele nu seamănă deloc una cu cealaltă, dar intenția contează!

„Ți-am găsit cauciucul, ia-l să-l porți sănătos”, a glumit Dani despre acest moment.

Aparent, Răzvan nu a avut baftă prea mare, dar până la urmă contează...surpriza!

„Dacă Andreea Marin ar vrea eu aș putea face cu ea o emisiune specială numai cu cei care trebuie să-și sune soacrele în pivnițele cărora sunt cauciucurile de iarnă, având în vedere că ei nu mai sunt căsătoriți”, a mai adăugat simpaticul matinal de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce amenzi riscă șoferii care nu își schimbă anvelopele cu cele de iarnă? Află totul în materialul celor de la Neatza cu Răzvan și Dani:

Un munte de voință numit Mihai Popescu! Tânărul în scaun cu rotile salvat la Colectiv se pregătește de Bac, deși nu-și p... Americanii, băi băiatule! Jucătorii unei echipe de fotbal, show electrizant de staruri rock la intrarea în teren! Te ia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x