Antena Căutare

Pericol să-ți crească glicemia! O fetiță a fost lăsată la sala de fitness și a făcut show în fața oglinzii | VIDEO

Dimineață de senzație la Neatza cu Răzvan și Dani, după ce simpaticul Cătălin Oprișan a dezvăluit ce face o fetiță ajunsă la sala de fitness! 

Puștoaica de doar câțiva ani, însoțind probabil unul dintre părinți la sala de fitness, a decis să profite de ocazie și să se simtă bine.

Imitând mișcările celor din jur, copila s-a apucat de dansat în fața oglinzii și a ieșit show de zile mari! Cine nu s-ar amuza copios de mișcările unui copil care se bucură de o zi la sala de fitness?

Desigur, acest lucru poate să fie o idee excelentă pentru părinții care doresc să facă sport, dar nu au cu cine să lase copilul! Te-ai gândit vreodată ce super distracție ar ieși pentru cel mic dacă l-ai lua cu tine?

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi tot dansul făcut de fetiță în fața oglinzii, la sala de fitness!

Horoscopul dragostei arată ce zodii se despart azi! Fecioarele decid dacă rămân cu partenerul actual sau cu altcineva... Nu este o glumă! Un șofer a oprit mașina ca să-l ajute pe castor să-și care lemnul pentru casă!...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Ultimele știri
x