Antena Căutare

Ți se face pielea de găină când asculți noua piesă a lui Feli! „Frunzele cad” este dedicată mamei sale, căreia îi cere iertare pentru o greșeală din trecut

Feli a lansat piesa „Frunze cad”, a treia filă din jurnalul muzical „Feli de poveste”, o piesă despre iertare, dedicată mamei sale, cu versuri scrise integral de artistă.

Piesa „Frunzele cad” este modul prin care Feli îi cere iertare mamei sale, pentru toate momentele în care nu i-a ascultat sfaturile.

„În tinerețea mea, am trăit o poveste de dragoste în care am suferit foarte tare...Mama îmi tot spunea „Tu, copilă, vezi că omul nu-i de tine” și n-am ascultat. Cred că asta a fost primea mea durere la inimă, din iubire și a fost prima oară când mi-am rugat mama să mă ierte, din toată inima. Din acel moment, mama a devenit cea mai bună prietenă a mea”, a povestit Feli.

Artista nu vrea ca istoria să se repete, așa că pune bazele, încă acum, unei relații deosebite cu fiica ei, Nora Luna. Feli a dezvăluit ce îi spune în fiecare seară copilei sale:

„Eu sunt așa o fricoasă...mi-e frică de avion, de apă, nu am trăit nicio bucurie din asta, să mă duc să colind două- trei țări măcar. Noaptea, îi spun „Mami, tu nu ești fricile mele. tu o să vezi lumea întreagă. Tu o să zbori pe toată planeta asta, în lung și-n lat. O să te bucuri de tine, de viață, n-o să-ți pui piedici”. Cam asta îi spun”, a mărturisit Feli.

Fiica artistei, Nora Luna, a împlinit 11 luni pe 21 octombrie, iar Feli i-a făcut cadou o poezie scrisă special pentru ea. De când a devenit mamă, viața lui Feli s-a schimbat total.

„Prin albumul ăsta, „Feli din poveste”, încerc, cumva, să aduc tineretul înapoi spre folclor, prin genul acesta pop newschool pe care îl adopt”, a explicat artista.

România schimbă ora, poate pentru ultima dată! Psihologul Jeni Chiriac, despre felul în care trecerea la noua oră ne poa... Elisabeta Lipă ne-a pus canotorii la treabă! Sportivii s-au înarmat cu saci de gunoi și strâng mizeria din jurul lacului...
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Ultimele știri
x